ELOSA BLOGI

Vaatteet ja tekstiilit ja niiden haitalliset aineet ovat yhä kiinnostava ja useimpia ihmisiä lähelle tuleva aihe. Miksi niihin kannattaa kiinnittää huomiota ja miten valita paremmin?

Eteeriset öljyt ovat nyt kaikkialla. Lähes jokainen käyttää niitä johonkin - saunatuoksuna, ihonhoidossa, diffuuserissa tai parempien unien toivossa. Miksi meille nimenomaan Young Livingin öljyt ovat tulleet jäädäkseen?

Euroopassa tunnetaan käytettävän yhteensä noin 22 000 kemikaalia, joista noin puolella tiedetään olevan terveydelle haitallisia vaikutuksia. Syöpävaarallisiksi luokiteltuja kemikaaleja tunnetaan tämänhetkisen tiedon perusteella noin 1500-2000. Laaja turvallisuusselvitystyö on vasta aluillaan.

Tutustuin Young Livingin eteerisiin öljyihin alkuvuonna 2014. Olin kärsinyt jatkuvista ja kummallisista haasteista ruoansulatuksen kanssa vuosia löytämättä mistään apua. Lisäksi ihoni oli huonossa kunnossa, luulin sitä akneksi. Ystäväni kysyi haluaisinko kokeilla eteerisiä öljyjä, puhdistaa niiden avulla kehoa kuonasta ja katsoa mitä tapahtuu. Sain...

Eteerisiä öljyjä on nyt kaikkialla. Niistä on tullut oikea hittituote. Niiden käyttöön liittyy kuitenkin joitakin yksityiskohtia ja lainalaisuuksia, joista on hyvä olla tietoinen. Tulen käsittelemään niitä myöhemmin täällä blogissa. Aloitetaan kuitenkin aivan perusasioista. Mitä ne oikeastaan ovat?

Young Livingin eteeriset öljyt ovat 100% eteeristä öljyä. Niissä ei ole synteettisesti tuotettuja kemikaaleja. Young living käyttää vain luonnon ainesosia valmistamissaan tuotteissa. Tästä syystä voimme todella puhua Young Livingin öljyjen kohdalla puhtaista terapeuttisen tason eteerisistä öljyistä. Tällä sivustolla keskitytään vain Young Livingin...