Askel sydämesi polulle -tapahtuma 16.10.2021

06.10.2021

Elämäsi merkityksellisin koulutuspäivä Onnenpaikassa, Turussa 16.10.2021 klo 10-19


Sinä unelmoit, mutta et silti pääse etenemään?
Haluat muutosta, mutta et tiedä mistä haaveilet?
Haluat ansaita omalla intohimolla, mutta et tiedä miten?

Koulutuspäivä, joka ei jätä ainoatakaan osallistujaa kylmäksi! Päivän tavoite on, että kotiin lähtiessä jokaisella osallistujalla on oma suunta kirkkaana mielessä sekä konkreettiset keinot edetä kohti sitä! Päivän aikana raivataan tieltä tekosyitä ja niitä näkymättömiä esteitä, jotka yrittävät estää sinua saavuttamasta unelmiasi tai tekemästä lempiharrastuksestasi unelmiesi työn! 

Tämän koulutuspäivän jälkeen huomaat ottaneesi valtavan harppauksen kohti unelmiesi elämää/työtä/arkea! Koulutuksen sisältö löytyy tämän blogipostauksen lopusta. Päivän ohjelmasta vastaavat Onnenpaikan yrittäjä Mona Rantanen, tapahtuman järjestäjä Sarlotte Kärppä, rahavalmentaja Pirjo Väänänen, Health Coach & myyntivalmentaja Anne Koski-Sinisalo, joogaopettaja & hyvinvointiyrittäjä Laura Yli-Arvela sekä koko Suomen tuntema muutosvalmentaja Ilkka Koppelomäki.

Sinun juttusi, mutta myöhemmin?

Varoitan, tätä ei kannata jättää väliin! Koulutus on ainutlaatuinen ja tilaisuutesi on juuri nyt! Lunasta paikkasi heti, sillä paikkoja on rajallisesti.

Koulutuspäivän hinta (sis. päivän ohjelma, materiaalit ja ruokailu):                                                      129 € (sis. ALV 24%

Ilmoittautumisohjeet:

Lähetä osallistujan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero tapahtuman järjestäjälle facebookissa, instagramissa (@elosaessentials),
sähköpostilla: info@elosa.fi
tai viestillä: 0409113696.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen sekä maksuohjeet.

Askel sydämesi polulle -tapahtuman puhujat ja kouluttajat:

Pirjo Väänänen

(yrittäjä, menestysvalmentaja, Money Glow -valmennuksen perustaja)


Ilkka Koppelomäki

(Itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua -yrityksen perustaja, Saa mitä haluat -konseptin kehittäjä ja kirjailija)


Anne Koski-Sinisalo

(Health Coach, muutosvalmentaja)


Laura Yli-Arvela

(joogaopettaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen) 


Mona Rantanen

(Onnenpaikan yrittäjä) 


Sarlotte Kärppä

 (yrittäjä, tapahtuman järjestäjä)


Mistä tapahtumassa on kyse?

Askel sydämesi polulle on koulutustapahtuma, jonka tarkoituksena on kirkastaa oman elämän suuntaa ja tarjota konkreettisia välineitä edetä kohti merkityksellisempää arkea. 

Tapahtumassa paneudutaan muunmuassa huonoihin syihin olla etenemättä omalla polulla kohti omia unelmia. Meitä ihmisiä kaikkein eniten jarruttavat tekijät ovat mielemme tiedostamattomissa. Askel sydämesi polulle -tapahtumassa pureudumme ammattilaisten johdolla mm. omiin sisäisiin esteisiimme ja lähdemme ratkomaan tietä kohti päivän aikana entisestään kirkastettua unelmaa ja sitä ihanteellisinta arkea. 

Kiinnitämme päivän aikana huomiota myös erilaisiin ihmistyyppeihin ja tapoihin toimia, paneudumme arvokysymyksiin, joiden tulisi olla arkemme kirkkaimpina johtotähtinä aivan meillä jokaisella. Raivaamme tieltämme niitä etenemisen esteitä, joita emme edes tienneet edessämme olevan ja saamme aivan konkreettisia keinoja edetä elämäntilanteeseen, jossa voimme ansaita jollakin sellaisella, minkä tekemisestä oikeasti nautimme. Paneudumme myös syvällisesti unelmiimme ja pääsemme avaamaan silmämme raha-asioille aivan uudesta näkökulmasta. 

Kenelle tapahtuma sopii?

Askel sydämesi polulle on tapahtuma kaikille ihmisille, jotka kokevat arjessaan tyytymättömyyttä tai merkityksettömyyttä. Tapahtuma on erinomainen myös niille, jotka haluaisivat vaihtaa työpaikkaa, mutta reitti eteenpäin ei ole vielä selvä. Tapahtuma on erinomainen yrittäjille ja sellaiseksi aikoville! Lisäksi tapahtuma sopii kaiken ikäisille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä ja merkityksellisemmästä arjesta!

Mikä on sydämen polku?

Sydämen polku on aidosti sinun arvojesi mukaista elämää. Se on elämän polku, joka ei horju ulkopuolisten ajatuksista, tekemisistä eikä sanomisista. Sydämen polku voi merkitä monia asioita. Yhdelle se on elämäntehtävä, toiselle mielekäs työ. Jollekin se on intohimo jonkin asian tekemiseen ja jollekin yksinkertaisesti oikealta tuntuva elämän suunta. Joka tapauksessa, sinä löydät sen. Ja kun kerran olet sillä polulla, olet aina oikeassa paikassa. Aivan kuten ihmisen sydän on oikeassa paikassa kylkiluiden suojassa, ulkoisten kolhujen saavuttamattomissa. 

Kenen etu on kulkea sydämen polkua?

Yksinkertaisesti se on koko yhteiskunnan etu. Sydämen polkua kulkiessaan ihminen on rehellinen itselleen ja muille. Tällaisen polun kulkija tekee vastaan tulevat asiat rakkaudella, sydämestä lähtöisin. Kun jokin asia tehdään rakkaudella, ei siinä ole sijaa haitallisille ilmiöille ja asioille. Sydämen polun kulkija löytää aidon ilon ja tyydytyksen tekemisistään ja kannustaa muita samaan! 

Lämpimästi tervetuloa!

Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa! Laita viestiä ja kysy lisää, jos joku jäi vielä mietityttämään. Itse olen niin onnellinen, että saimme tarjottavaksi näin huikean kokonaisuuden! Toivottavasti tapahtuma tavoittaa ja paikalle pääsevät juuri ne ihmiset, jotka päivästä voivat kaikkein eniten hyötyä!

Sydämesi tietää elämäsi tarkoituksen - me autamme sinut sydämesi polulle!

Askel sydämesi polulle - Ohjelma


ONNENPAIKAN OVET AUKEAVAT KLO 9.00 TARJOLLA ON KAHVIA JA TEETÄ

OHJELMA ALKAA KLO 10.00 JA PÄÄTTYY KLO 19.00


MONA RANTANEN

Elämäsi käytännöllisin taito - Tunnista omat vahvuutesi ja tapasi toimia.


SARLOTTE KÄRPPÄ

Arjen navigointia - Sydämen vai egon polkua kulkemassa? Tunnetko arvosi?


FIILISCAFE KEITTOLOUNAS


ANNE KOSKI-SINISALO

Rajoittavat uskomukset - Minkälaisia tarinoita olemme itsellemme kertoneet ja minkälaisia tarinoita olisi syytä alkaa kertoa?


PIRJO VÄÄNÄNEN

Intohimosta ansiota - Rahan ja mielen yhteistyö - Miten ruokkia mieltä vaurastumisen ja sydämen polun yhteistyöhön?


KAHVI- JA TEEHETKI, VÄLIPALA


LAURA YLI-ARVELA

Ohjattu meditatiivinen unelmointi - Sydämen toiveet ja haaveet, uskallus unelmoida isosti


ILKKA KOPPELOMÄKI

Askel eteenpäin - Mitä seuraavaksi? Miten lähteä etenemään ja mistä rohkeus tähän?


MONA & SARLOTTE

Päivän kokoava tunteiden vapautus ja rentoutus


KIITOKSET JA KOTIINLÄHTÖ

Lämpimästi tervetuloa Onnenpaikkaan!