Kosmetiikkapaja Sipoossa 19.3. -> 19.5.2020

Itse tehtyä kosmetiikkaa, kiitos!

Kurssimme toteutus on siirtynyt toukokuulle vallitsevan tilanteen vuoksi. Kiitos ymmärryksestä ratkaisuamme kohtaan. Paja toteutetaan 19.5.2020 klo 18-21 Naturebyamppu-kurssitiloissa.


Itse tehtyä kosmetiikkaa, kiitos?

Ympäristöystävällistä kosmetiikkaa, kiitos?

Edullista kosmetiikkaa, kiitos?

Tarkoituksenmukaista kosmetiikkaa, kiitos?

Turvallista kosmetiikkaa, kiitos?

Muutaman ainesosan kosmetiikkaa, kiitos?


Jos vastasit kyllä useampaan kohtaan edellisistä, on tuleva tapahtuma just sua varten! Toimi nopeasti, paikat näillä kursseilla täyttyvät hetkessä.


Järjestämme yhdessä Ampun kanssa kosmetiikkapajan maaliskuun 19. päivänä. Pajassa edetään teoriasta käytäntöön: ensin tutustumme teoriaan tuotteiden ainesosista ja valmistuksesta, sitten siirrymme puuhailemaan. Teoriaosuudessa paneudumme pohjatuotteiden ja eteeristen öljyjen valintaan ja käyttöön ihotyypin mukaan sekä opimme miten erilaisia kosmetiikan tuotteita voidaan käytännössä itse valmistaa.


Amppu on kokenut luonnonkosmetiikan tehtailija ja kurssittaja. Ampulta saamme teoriatietoa tuotteiden valmistamisesta, kasviöljyistä, - vahoista ja -voista. Minä puolestani perehdytän teidät valittujen eteeristen öljyjen vaikutuksiin ihonhoidossa. Eri ihotyypit tykkäävät erilaisista pohjatuotteista, mutta myös erilaisista eteerisistä öljyistä. Siksi haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden tehdä tuotteita itse, juuri oman ihon tarpeiden mukaan.


Valmistamme kurssilla huulivoidetta, vartalovoita, deovoidetta ja ihoöljyä laadukkaista raaka-aineista. Kasviöljyt, -vahat ja -voit ovat loistavia pohjia eteeristen öljyjen käytössä. Teemme luonnon ainesosista tehokkaita tuotteita, joihin voit valita itse eteeriset öljyt toivottujen vaikutusten perusteella. Kuivalle iholle copaivaa, ärtyneelle laventelia, epäpuhtauksiin taipuvalle teepuuta, väsähtäneelle piparminttua ja niin edelleen.


Pajan hinta on 30€ (sis. alv) + 3-6€/valmistettu tuote. Hintaan sisältyy kaikki mitä illan aikana tarvitset - myös laadukkaat Young Livingin eteeriset öljyt, joita käytämme tehoaineina tuotteissa.


Lämpimästi tervetuloa kurssillemme!


Nature by Amppu- kurssitilat 

Pornaistentie 411,

04130 Sipoo Pääset tutustumaan Naturebyamppu-sivustoihin ja tulevaan kurssitarjontaan alla olevasta linkistä.