Kun haluat aloittaa - aloituspakkaus

Tilatessasi aloituspakkauksen saat käyttöösi kaksitoista eteeristä öljyä sekä diffuuserin eli eteeristen öljyjen haihduttimen

Kun haluat eteeristen öljyjen hyödyt osaksi arkeasi suosittelen lämpimästi tilaamaan ensimmäisenä aloituspakkauksen diffuuserilla. Hintaa tällä on joko 175€ tai 275€. Aloituspakkaus sisältää kaksitoista yleisimmin käytettyä eteeristä öljyä/öljysekoitusta. Näitä ovat Lemon, Lavender, Peppermint, Thieves, Purification, DiGize, Frankincense, PanAway, Copaiba, RC, StressAway ja Orange+. Lisäksi aloituspakkaukseen kuuluu muita näytetuotteita ja diffuuseri. Voit valita pakkauksen joko monipuolisella ja ylellisellä Aria-diffuuserilla (hinta 285,51€, tuotenumero:546540) tai hieman pelkistetymmällä Dewdrop-diffuuserilla (hinta 175,77€, tuotenumero:546340).

Aloituspakkaus sisältää sekä edullisemman, että arvokkaamman hintaluokan eteerisiä öljyjä. Eteeristen öljyjen hintahaarukka on melko suuri. Viiden millilitran pullo voi maksaa melkein mitä tahansa kuuden ja kahdensadan euron välillä riippuen kasvin saatavuudesta sekä määrästä, mitä tarvitaan yhteen tippaan eteeristä öljyä. Edullisin eteerinen öljy Young Livingin tarkoin valvotusta valikoimasta lienee Orange+ (6,61€) ja arvokkain Rose (228,16€). Koko aloituspakkauksen hinta, tuotteet erikseen ostettuna, olisi yli kolmesataa euroa (vrt. AP Dewdrop-diffuuserilla). Sellaisetkin asiakkaat, jotka ensin tilasivat kokeiluun yksittäisiä öljyjä, ovat usein päätyneet tilaamaan lopulta aloituspakkauksen.

Päättäessäsi tilata Young Livingin tuotteita kauttani, saat aina minut kaupan päälliseksi. Tarkoitan tällä sitä, että minä tulen kertomaan sinulle kaiken tarvittavan eteerisitä öljyistä, yrityksestä, turvallisuudesta jne. ja neuvomaan miten pääset alkuun uusien tuotteidesi kanssa. Pienten pullojen sisällöt solahtavat jokapäiväiseen elämään nopeasti mukaan, ja kohta huomaat, että et halua luopua niiden tuomista hyvistä vaikutuksista. Saatat jäädä siis positiivisesti koukkuun, et eteerisiin öljyihin, vaan siihen hyvinvointiin, mikä lisääntyy käyttäessäsi eteerisiä öljyjä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena!