Mitä eteeriset öljyt ovat?

Eteerisiä öljyjä on nyt kaikkialla. Niistä on tullut oikea hittituote. Niiden käyttöön liittyy kuitenkin joitakin yksityiskohtia ja lainalaisuuksia, joista on hyvä olla tietoinen. Tulen käsittelemään niitä myöhemmin täällä blogissa. Aloitetaan kuitenkin aivan perusasioista. Mitä ne oikeastaan ovat?

Eteeriset öljyt ovat...

Eteeriset öljyt ovat rasvaliukoisia, haihtuvia, aromaattisia nesteitä. Niitä saadaan puista, pensaista, kukista juurista, siemenistä ja hedelmistä useimmiten höyrytislaamalla tai esimerkiksi Young Livingin sitrushedelmien kohdalla kylmäpuristamalla. Eteerinen öljy on kasvin elinvoima, sen vastustuskyky taudinaiheuttajia vastaan ja ominaistuoksun kantaja.

Ihmiset ovat kautta aikojen käyttäneet eteerisiä öljyjä edistääkseen kehon normaalia ja tervettä toimintakykyä. Eteerisiä öljyjä, joilla on terveyttä ja hyvinvointia tukevia vaikutuksia tunnetaan useita ja niillä onkin lukemattomia määriä erilaisia käyttötapoja. Yleisimmin eteerisiä öljyjä käytetään kolmella tavalla: haistelemalla niitä, levittelemällä niitä iholle ja nauttimalla niitä ravintolisien tai mausteiden tavoin.

Eteerisiä öljyjä käytettäessä on tärkeä tutustua niitä koskeviin turvallisuusohjeisiin ja noudattaa niitä. Eteerisillä öljyillä ei voida parantaa sairauksia, emmekä voi tehdä diagnooseja tai esittää terveysväittämiä markkinoidessamme eteerisiä öljyjä.


Young Livingin eteeriset öljyt

Tällä sivustolla keskitytään Young Livingin öljyihin ja niiden käyttöön. Eteerisiä öljyjä on markkinoilla useilta eri valmistajilta ja niillä voi olla suuriakin laatu- ja turvallisuuseroja. Young Livingin kohdalla voimme olla varmoja niiden korkealuokkaisuudesta ja laadusta sekä vastuullisesta tuotantotavasta. Jokaisen öljypullon matka on helposti jäljitettävissä aina kasvin siemeneen saakka. Yrityksen avoimien periaatteiden mukaisesti jäsenet on toivotettu tervetulleiksi Young Livingin farmeille. Tämän kaltainen toiminta on ainutlaatuista tänä päivänänä, kun pitkät tuotantoketjut ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus.