Miten Young Livingilta tilataan?

16.06.2021

Täältä löydät ohjeet miten saat tilattua tuotteita Young Livingilta.

1. Mene Young Livingin sivustolle www.youngliving.com ja valitse maavalikosta Suomi.

2. Paina sivuston ylälaidasta kohdasta "Liity jäseneksi".

"Liity jäseneksi"-sivusto ehdottaa aloituspakkauksia ja kuukausiohjelmaa. Molemmat ehdotukset ovat täysin vapaaehtoisia. Valitse haluamasi tai ohita ehdotukset.

Jos tiedät haluavasi liittyä heti kuukausiohjelmaan on se tässä vaiheessa jo mahdollista. Se ei kuitenkaan ole koskaan pakollista. Kaikki Young Livingilla perustuu vapauteen tilata mitä haluaa, koska haluaa ja juuri sen verran kuin itse haluaa.

3. Ohita tai valitse aloituspakkaus ja/tai kuukausitilaus. Siirry eteenpäin täyttämään asiakastietojasi. 

4. Palkkion käsittelytiedot. - Älä säikähdä!

Et koskaan joudu vahingossa jälleenmyyjäksi! Young Livingilla jokaisen on mahdollista saada palkkiota omasta suosittelutyöstä, et kuitenkaan koskaan joudu tekemään mitään tahtomattasi! Sinun ei tarvitse koskaan suositella tuotteita kenellekään, mutta halutessasi niin voit tehdä Young Livingista itsellesi työn.

Asiakastiliä tehdessäsi sinun tulee ilmoittaa oletko yksityishenkilö vai yritys, mahdollisia palkkioita varten.

5. Suosittelijan tiedot on sekä sinulle että jälleenmyyjällesi tärkeä kohta! Oma jälleenmyyjänumeroni on 171 3255.

Suosittelijasi ja sponsorisi on se henkilö, joka esitteli sinulle Young Livingin tuotteita tai yritystä. Tämä henkilö neuvoo ja opastaa sinua tuotteiden käyttöönotossa, jakaa sinulle vinkkejä ja on tukenasi aina kun sitä tarvitset.

Jos et kirjoita kenenkään jälleenmyyjän numeroa sponsori- ja suosittelijakohtaan, järjestelmä arpoo sinulle jälleenmyyjän.

6. Vietyäsi liittymisprosessin loppuun pääset Young Livingin verkkokauppaan. Verkkokauppa löytyy klikkaamalla "Virtuaalitoimisto"-kohdasta.

Verkkokaupassa voit selata tuotteita, etsiä tietoa yrityksestä ja tuotteista, kouluttaa itseäsi, selata Young Livingin tuoteoppaita ja tottakai, tehdä tilauksia.

Tilauksia voi tehdä niin usein tai harvoin kun haluaa. Kerran vuodessa, joka kuukausi tai jotain siltä väliltä. Kuukausiohjelma on suositeltava esimerkiksi silloin, jos haluat vaihtaa kotonasi kaikki pesuaineet luonnonmukaisiin ja myrkyttömiin. Silloin tämän muutoksen voi tehdä useampana peräkkäisenä kuukautena. Kuukausiohjelmassa on etuja, kuten edullisemmat postikulut ja enemmän kaupanpäällistuotteita kuin yksittäistilauksia tehtäessä. Lisäksi kuukausitilaaja saa tilauksensa arvon perusteella bonuksena
ER-pisteitä,  joita voi käyttää maksuna myöhemmissä tilauksissa.

Kaikki riippuu tietenkin sinusta. Tilaat mitä haluat, juuri silloin kun haluat ja juuri niin usein kun haluat - aina ilman velvoitteita.

7. Ennen ensimmäistä Young Living -tilaustasi sinun tulee määritellä maksutapa - se hoituu Virtuaalitoimistossa vasemmasta palkista löytyvän "OMA TILI" -painikkeen alta "Oma lompakko" -kohdassa.

Maksuvälineeksi käy pankkikortti, luottokortti, PayPal tai lasku (tilaus puhelimitse tai sähköpostitse).

8. Ilmoitettuasi maksutavan voit tehdä tilauksen kohdassa "Kertatilaus" tai "Essential Rewards" -kuukausitilaus.

9. Tehtyäsi tilauksen se toimitetaan kotiovellesi tai haluamaasi toimituspaikkaan noin viikossa.

Saat kaiken tarvittavan ohjeistuksen jälleenmyyjältäsi. Mikäli haluat tietoa ja kokemuksia pursuaviin someryhmiin, niin on se aina mahdollista.

10. Vastaanota tilaus ja opettele käyttämään ihania tuotteitasi!