Raindrop-hoito - mistä on kyse?

20.10.2021

Kokonaisvaltaisen tasapainottavan ja rentouttavan Raindrop-hoidon mahdollisia vaikutuksia:

ryhdin ja kehon suoruuden paraneminen

immuunipuolustuksen tukeminen

ruoansulatuselimistön tasapainottuminen

aineenvaihdunnan vilkastuminen

kehon puhdistuminen

lihasten rentoutuminen

mielen rentoutus ja stressin väheneminen

henkisen hyvinvoinnin paraneminen

tunnelukkojen avautuminen 

hoito voi herättää hoidettavassa sisäisen tarpeen voida hyvin ja korjata omia epätasapainotiloja

Raindrop-hoito rentouttaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hoitomuodossa yhdistyy eteeristen öljyjen voima ja erilaiset hieronta- ja sivelytekniikat. Raindropissa käytetään laadukkaita eteerisiä öljyjä (runsaasti, yht. noin 80 tippaa), mikä voi lisätä hoidon kokonaisvaltaista vaikuttavuutta. 

Eteeriset öljyt, joita hoidossa käytetään ovat Thyme, Oregano, Basil, Marjoram, Peppermint, Wintergreen, Cypress sekä eteeriset öljysekoitukset Valor ja Aroma Siez. Lisäksi hoidossa käytetään tuoksutonta pohjaöljyä sekä Ortho Ease -hierontaöljyä, joka sisältää runsaasti eteerisiä öljyjä.

Olen kouluttautunut tekemään Raindrop-hoitoja ja tehnyt niitä vuodesta 2016 alkaen. Raindroppaus on poikkeuksetta ollut tykättyä. Se kestää noin tunnin, minkä aikana asiakas voi käsittelyn ja eteeristen öljyjen aromaterapeuttisten vaikutusten vuoksi rentoutua täysin. Hoitoa on nykyään Suomessakin monessa paikassa tarjolla.

Hoidon aikana käsitellään ensin VitaFlex-tekniikalla asiakkaan jalkapohjat, siellä erityisesti selkärangan refleksologiset heijastealueet. Vitaflex-tekniikka on tuhansia vuosia vanha tiibetiläinen hoitotekniikka. Refleksologian mukaan elimistössä on kaikkialla heijastealueita toisiin kehon osiin, esimerkiksi jalkapohjista löytyvät koko muun elimistön heijasteet, joita voi ja kannattaa käsitellä, mikäli jollain alueella on epätasapainotiloja. Jalkojen käsittelyn jälkeen käsitellään selkä ja niska soveltaen Lakota-intiaaneilta peräisin olevia hieronta- ja sivelytekniikoita. Kun selkä on käsitelty saa asiakas vielä lämpimän hauteen selän päälle, mikä tehostaa eteeristen öljyjen imeytymistä ja vaikuttavuutta kehossa.

Hoidon jälkeen on hyvä tankata runsaasti vettä ja levätä hyvin. Suihkussa käyminen kannattaa jättää seuraavaan päivään saadakseen eteerisistä öljyistä ja hoidosta niiden koko potentiaalin irti. Hoitoon tulemisen esteitä voivat olla esimerkiksi alkuraskaus, pahat addiktiot ja jotkin lääkitykset. Mahdollisista hoidon esteistä jutellaan aina Raindrop-käsittelijän kanssa! 


Haluaisitko kokea Raindropin? Jätä viestiä tai soita ja sovitaan aika!

Voit saada kauttani yhteyden paikalliseen Raindrop-hoitajaan tai varata minulta ajan hoitoon. Itse teen vain kotikäyntejä, mutta useat hoitolat tarjoavat myös Raindropia.

Raindrop-hoidon hinta on 80€ (sis. ALV 24%), kun ajomatkaa hoidettavan luokse kertyy alle 50 km.

Alkuvuodelle 2022 on tekeillä uusi Raindrop-koulutus, mihin voit myös halutessasi osallistua. Tästä koulutustapahtumasta tulee tänne Elosan blogiin vielä myöhemmin tarkempaa informaatiota.