Tarinani liiketoiminnan aloittamisen takana

Tutustuin Young Livingin eteerisiin öljyihin alkuvuonna 2014. Olin kärsinyt jatkuvista ja kummallisista haasteista ruoansulatuksen kanssa vuosia löytämättä mistään apua. Lisäksi ihoni oli huonossa kunnossa, luulin sitä akneksi. Ystäväni kysyi haluaisinko kokeilla eteerisiä öljyjä, puhdistaa niiden avulla kehoa kuonasta ja katsoa mitä tapahtuu. Sain erittäin hyviä tuloksia aikaan eikä paluuta entiseen ollut.

Join kuuriluontoisesti vettä, mihin olin lisännyt sitruunan eteeristä öljyä (Lemon+). Mahan hyvinvointia lisätäkseni levitin vatsan päälle piparmintun (Peppermint) eteeristä öljyä. Akuutteihin ihon haasteisiin käytin teepuun (Melaleuca alternifolia) ja laventelin (Lavender) eteerisiä öljyjä ja tulokset puhuivat puolestaan.

Sittemmin alkoi kemikaalikuormituksen karsiminen, tuote toisensa jälkeen vaihtui turvallisempaan, ja se prosessi on edelleen jatkuvasti käynnissä. Sairastin syövän teini-ikäisenä, mikä onkin ollut yksi alullepaneva tekijä kemikaalukuormituksen karsimisessa. Sairastetun syövän syy on edelleen mysteeri, joskin hyviä arvauksia on esitetty.

Nykyään perheessämme käytetään eteerisiä öljyjä aivan kaikkeen. Hajuvesi, päivän piristys, illan rauhoitus, kaikenlaiset haaverit ja kehon järjestelmien tasapainottaminen hoituvat öljyillä. Öljyt ovat siis varsin luonnollinen osa elämäämme. En ole fanaattinen enkä ehdoton minkään asian suhteen, mutta pyrin aina parhaisiin ratkaisuihin terveyden ja ympäristön kannalta. Toivon sinunkin ymmärtävän öljyjen tarjoamat mahdollisuudet.

Miksi lähdin mukaan liiketoiminnan rakentamiseen, vaikka ennakkoluuloja ja villejä tarinoita verkostomarkkinoinninsta on paljon? Pohjimmiltaan siitä yksinkertaisesta syystä, että koin tuotteet todella toimiviksi. Tottakai päätöksen kypsyttelyn taustalla on myös paljon selvitystyötä yrityksen toimintatavoista ja tuotteista. Pidän todella arvokkaina asioina vastuullisuutta, luonnonmukaisuutta ja ihmisläheisyyttä ja ne todella toteutuvat Young Livingillä. Olen myös ymmärtänyt sen, että tuotteidemme kulkeminen ihmiseltä ihmiselle on paras keino viedä eteerisiä öljyjä kodista kotiin. Näin uudet asiakkaat saavat aina henkilökohtaisen kontaktin ihmisen kanssa, joka huolehtii ja auttaa uusissa asioissa. Eteeristen öljyjen käyttäjien keskuudessa kulkee on valtavasti hiljaista tietoa ja sitä haluan täälläkin jakaa. Luonnonmukaiset valinnat ja hyvinvoinnin lisääminen jokaisen arjessa ovat mielestäni niin tärkeitä asioita, että niitä kannattaa viedä eteenpäin, vaikka sitten verkostomarkkinoinnin avulla.

Halutessasi lähteä lisäämään hyvinvointiasi eteerisillä öljyillä, pääset mukaan kasvavaan tiimiini. Huolehdin tiimini tiedottamisesta ja autan sinut alkuun. Koulutuksia on tarjolla kausittain eri aihepiireistä: henkinen kasvu, eteeristen öljyjen kemia, erilaiset imeytymistiet, öljyilevät lemmikit, RainDrop-hoito, tunteiden vapautus, eteeriset öljyt ja seksuaalisuus, DIY-kurssit ja niin edelleen... Voimme pitää yhteyttä juuri niin paljon kuin haluat, tottakai hyvinvoinnin lisääminen mielessä pitäen. Toivotan Sinut tervetulleiksi luonnollisen hyvinvoinnin kasvun alustalle!