Thieves-yleispuhdistusaine

18.04.2021

Tiedätkö tunteen, kun siivoat vessaa, mutta sua inhottaa olla siellä, koska pesuaineen haju on niin voimakas? 


Tiedätkö tunteen, kun siivotessa et enää haluaisi kertaakaan kastella käsiäsi pesuaineveteen, joka kuivattaa ihosi ja saa sen tuntumaan epämukavalta?


Tiedätkö tunteen, kun lasinpesuainepullon pohja häämöttää, vieraat on oven takana, etkä keksi mitään, millä voisit pestä eteisen peilin?


Minä tiesin ennen, mutta nykyään tuskin muistankaan noita. Koska Thieves-yleispuhdistusaine.
 

Kun peset kodin kaikki tilat ja kaikki pinnat yhdellä tuotteella ansaitsee se tuote oman postauksensa. Tämä pesuainetiiviste pystyy mihin vaan. Netti on pullollaan Thieves- yleispuhdistusaineen käyttöohjeita, mikä kertoo siitä miten suosittu tuote on ympäri maailman.

Thieves-yleispuhdistusaineella puhdistat kodin jokaisen tilan jokaisen pinnan. Thieves-sarja on tehty kasviperäisistä ainesosista, tehosteena eteerisiä öljyjä. Tuotteissa ei käytetä mitään kyseenalaisia ainesosia, säilöntäaineita tai hajusteita, Young Livingin toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Yksi tiivistepullo on vajaan puoli litraa. Siitä voi lantrata monta eri spray-pulloa kodin jokaiseen tilaan, missä tarvitaan siivousaineita. Tuotetta voi käyttää myös lattioiden ja esimerkiksi auton pesuun. Todella kätevää. Yksi pullo, loputtomasti käyttötapoja. Kaikki ilman haitallisia kemikaaleja, tehokkaasti! Meillä yksi pullo tätä pesuainetiivistettä kestää noin vuoden, riippuen tietysti siivousinnosta.

Jos ostaisin vain yhden tuotteen Young Livingiltä, olettaen että en tuntisi vielä öljyjen hyötyjä, olisi se ehdottomasti tämä. Siivouksesta ja puhtaanapidosta tulee tämän myötä todella helppoa.

Thieves Household Cleaner (426 ml) Jäsenhinta 26,97 € Tuotenumero: 374308

Klikkaa tuotteeseen tästä. Jälleenmyyjänumeroni tilauksia varten: 171 3255.